SYI’IRAN GUS DUR

by; Gus Dur
Astraghfirrullah robbal barozah, astaghfirrullah minal khatayyah,
robbi zidni ilman nafi’ah,
wawafiqni amalan shalihah.
Ya Rasulallah salam mun alaik
Ya rafiasa niwadaraji …
‘atfata yaji ratal ‘alami….
Yauhai lalju tiwal karami (2X)

NGAWITI INGSUN NGLARAS SYI’IRAN
KELAWAN MUJI MARING PENGIRAN
KANG PARING ROHMAT LAN KENIKMATAN
RINO WENGINE TANPO PRITUNGAN (2X)

DUH BOLO KONCO PRIO WANITO
OJO MUNG NGAJI SYAREAT BLOKO
GUR PINTER DONGENG NULIS LAN MOCO
TEMBEH MBURINE BAKAL SANGSORO (2X)

AKEH KANG APAL QUR’AN HADIS-E
SENENG NGAFIRKE MARANG LIYANE
KAFIRE DEWE GAK DIGATEKKE
YEN ISIH KOTOR ATI AKALE (2X)

GAMPANG KABUJUK NAFSU ANGKORO
ING PEPAESE GEBYARE NDUNYO
IRI LAN MERI SUGIHE TONGGO
MULO ATINE PETENG LAN NISTO (2X)

AYO SEDULUR JOH NGLALEKAKE
WAJIBE NGAJI SAK PRANATANE
NGGO NGANDELAKE IMAN TAUHID-E
BAGUSE SANGU MULYO MATINE (2X)

KANG ARAN SHOLEH BAGUS ATINE
KERONO MAPAN SARI NGILMUNE
LAKU TOREQOT LAN MA’RIFATE
UGO HAKEKAT MANJING RASANE (2X)

AL-QUR’AN QODIM WAHYU MINULYO
TANPO TINULIS ISO DIWOCO
IKU WEJANGAN GURU WASKITO
DEN TANCEPAKE ING NJERO DODO (2X)

KUMANTIL ATI LAN PIKIRAN
MRASUK ING BADAN KABEH JEROHAN
MUKJIZAT ROSUL DADI PEDOMAN
MINONGKO DALAN MANJINGE IMAN (2X)

KELAWAN ALLOH KANG MOHO SUCI
KUDU RANGKULAN RINO LAN WENGI
DITIRAKATI DIRIYADHO-I
DZIKIR LAN SULUK ‘JO NGANTI LALI (2X)

URIPE AYEM RUMONGSO AMAN
DUNUNGE ROSO TONDO YEN IMAN
SABAR NARIMO NAJAN PAS-PASAN
KABEH TINAKDIR SAKING PENGERAN (2X)

KELAWAN KONCO DULUR LAN TONGGO
KANG PODO RUKUN OJO GOK SIO
IKU SUNAHE ROSUL KANG MULYO
NABI MUHAMMAD PANUTAN KITO (2X)

AYO NGLAKONI SAKABEHANE
ALLOH KANG BAKAL NGANGKAT DRAJATE
SENAJAN ASOR TOTO DHOHIRE
ANANGING MULYO MAQOM DRAJATE (2X)

LAMUN PALASTRO ING PUNGKASANE
ORA KESASAR ROH LAN SUKMANE
DEN GADANG ALLAH SUARGO MANGGANE
UTUH MAYITE UGO ULESE (2X)

Katulis oleh Ust. Syukur, S.Ag
(MI-TPQ Pucangro Kalteng)

Ditashih oleh ingsung,dkk.

6 Balasan ke SYI’IRAN GUS DUR

  1. widiagroup mengatakan:

    NUMPANG INFO YA BOS… bila tidak berkenan silakan dihapus:-)

    LOWONGAN KERJA GAJI RP 3 JUTA HINGGA 15 JUTA PER MINGGU

    1. Perusahaan ODAP (Online Based Data Assignment Program)
    2. Membutuhkan 200 Karyawan Untuk Semua Golongan Individu (SMU, Kuliah, Sarjana, karyawan dll yang memilki koneksi internet. Dapat dikerjakan dirumah, disekolah, atau dikantor.
    3. Dengan penawaran GAJI POKOK 2 JUTA/Bulan Dan Potensi penghasilan hingga Rp3 Juta sampai Rp15 Juta/Minggu.
    4. Jenis Pekerjaan ENTRY DATA(memasukkan data) per data Rp10rb rupiah, bila anda sanggup mengentry hingga 50 data perhari berarti nilai GAJI anda Rp10rbx50=Rp500rb/HARI, bila dalam 1bulan=Rp500rbx30hari=Rp15Juta/bulan
    5. Kami berikan langsung 200ribu didepan untuk menambah semangat kerja anda
    6. Kirim nama lengkap anda & alamat Email anda MELALUI WEBSITE Kami, info dan petunjuk kerja selengkapnya kami kirim via Email >> http://joinkerjaonline.blogspot.com/

  2. Mussel mengatakan:

    Alhamdulillah….
    Semoga manfa’at….

  3. jokowahyudi mengatakan:

    Sangat menyentuh hati.menentramkan hati.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: